Truckförare till Alwex i sommar

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Alwex är ett expansivt företag med lager och terminalverksamhet i hela södra Sverige med huvudkontor i Växjö. Målsättningen är att bli södra Sveriges ledande tjänsteleverantör av skräddarsydda transporter, entreprenad, lager-och logistiklösningar. Alwex arbetar med ett brett tjänsteutbud, hög kundservice och långsiktigt hållbarhetsarbete.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu engagerade och målinriktade truckförare till vår kund Alwex i Växjö. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, orderplock och traditionellt lagerarbete. Effektiviteten i arbetet mäts genom nyckeltalsuppfyllelse. Arbetstiden är främst dagtid och uppdraget löper över sommaren. Upplärning kommer att ske successivt under våren.

Din profil
Vi söker dig som arbetar med struktur och noggrannhet och som drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du ska ha truckkort A 1-4. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av truckarbete på lager. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Anna Eriksson
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-20
Sök jobbet