Säljare till Alwex Transport & Terminal

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Alwex är ett miljö- och kvalitetscertifierat privat aktiebolag som ägs av ca 80 delägare vilka alla är leverantörer av transport- och maskintjänster till bolaget. Alwex har terminalverksamhet i Växjö, Alvesta, Jönköping, Kalmar och Malmö. Totalt äger våra delägare ca 300 fordon och maskiner. Genom anpassad logistikplanering och fordon som utrustats utifrån kundspecifika önskemål tillhandahåller vi unika helhetslösningar. Affärsområdet har högt ställda krav gällande kvalité, trafiksäkerhet och miljö. Drygt 90% av transporterna sker med förnybara drivmedel. Kunderna erbjuds kompletta logistiklösningar oavsett temperaturområde, i ett unikt distributionsnät. Våra tjänster används idag av de största livsmedelskedjorna i Sverige. Alwex har huvudkontor i Växjö med en årsomsättning på dryga 1,1 miljarder SEK.

Dina arbetsuppgifter
Alwex har genom sin stabila organisation möjlighet att erbjuda kundunika lösningar med stort fokus på vad som passar för respektive uppdrag. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor, ett sunt miljötänk och samtidigt är vi måna om att våra medarbetare känner en hög trivselnivå och stolthet över att representera Alwex. Hos oss finns möjligheter till såväl karriärmässig som personlig utveckling. Som säljare inom området Transport & Terminal har du två huvudfokus, dels säkerställer du att våra befintliga kunder får den uppmärksamhet de behöver, dels utforskar du ständigt nya möjligheter på marknaden. För oss är det viktigt att synas i rätt forum, därför deltar du aktivt i olika branschspecifika nätverk, mässor och events. Vi söker en erfaren säljare med erfarenhet av den komplexitet som det ibland innebär att räkna på större uppdrag. Du växlar med lätthet mellan långsiktigt förvaltande av kundrelationer till nykundsbearbetning och den flexibilitet som ofta krävs vid uppstart av nya uppdrag.

Din profil
Vi tror att rätt person för tjänsten idag arbetar som säljare, alternativt har du erfarenhet från andra sidan av ledet, alltså som inköpare eller möjligen logistiker. Vi kommer lägga stor vikt vid din affärsmässighet och professionalism. För att lyckas i rollen ser vi att du är en engagerad och positiv person som ser möjligheter där andra ser hinder. Du kommer ges plats i ett trevligt och kompetent gäng med god stämning och höga ambitioner. Besök gärna Alwex hemsida och ta del av våra medarbetares berättelser. Låter tjänsten intressant? Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med rekryteringskonsult Christoffer Petrén. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Senior Säljare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-13
Sök jobbet