Elutbildad montör till Alvesta

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu två personer som vill vara med och stärka upp teamet i produktionen hos vår kund i Alvesta. Arbetsuppgifterna består av att bygga och koppla elektriska styrskåp efter kopplingstabeller till kundanpassade produkter i sortimentet. Arbetet kräver att du är noggrann som person och har ordning runt omkring dig. Uppdraget löper på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
Du som söker tjänsten har en utbildning inom el alternativt minst ett års erfarenhet i närtid av yrket som elmontör inom industrin. Du läser kretsscheman obehindrat, har lätt för att samarbeta och tar gärna till dig ny kunskap och goda råd, precis som du delar med dig av detsamma till dina kollegor. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Elmontör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-08
Sök jobbet