Truckförare med erfarenhet av Monitor till Allt i Plåt

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Allt i Plåt är ledande inom tillverkning av hytter för tunga fordon så som truckar, skogsmaskiner och timmerkranar. På senare år har Allt i Plåt även börjat med att anpassa bussar både in och utvändigt, vilket har resulterat i stora volymökningar. Under 2017 har man dessutom byggt till en helt ny busshall för att kunna tillgodose marknadens behov. Allt i Plåt är ett väletablerat företag och är beläget i Åseda och ca 100 anställda i dagsläget.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Allt i Plåt i Åseda söker vi nu engagerade och erfarna truckförare som vill arbeta i ett kompetent arbetslag. Dina arbetsuppgifter består främst av att köra ut material till de olika stationerna i produktionen. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och uppdraget är en del av vår personaluthyrning med start så snart som möjligt och förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Din profil
Du som söker är noggrann och välorganiserad. Du håller en god servicenivå och trivs med att jobba med frihet under ansvar. Behörighet och körvana av skjutstativtruck och ledstaplare är ett krav, samt erfarenhet av affärssystemet Monitor. Ange dina behörigheter i din ansökan. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2018-05-08
Sök jobbet