Leverantörsutvecklare till Nolato Lövepac

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Nolato Lövepac utvecklar och tillverkar packningar, tätningar och tejplösningar till kunder inom fordonsindustrin och andra utvalda industrisektorer. Vi är lika mycket en innovativ idé- och utvecklingspartner som en effektiv produktleverantör.

Dina arbetsuppgifter
Nolato Lövepac har under lång tid upplevt en stark efterfrågan på sina tjänster som utvecklingspartner samt produktleverantör och i takt med att man växer väljer man nu att renodla en tjänst på inköp med fokus på hur verksamheten proaktivt mäter och följer upp bla. kvalitet och leveransprecision från leverantörerna. Det finns också många projekt att sjösätta som syftar till att supporta leverantörer att utvecklas i en riktning som motser Nolato’s förväntningar, men även ge rätt förutsättningar för nya leverantörer att lyckas med sitt uppdrag. Du kommer arbeta tvärfunktionellt med fokus på frågor som ”total landed cost”, kvalitet, leverans, affärsutveckling, teknik och löpande uppföljningar av leverantörs-KPI.

Din profil
Du har en god förståelse för den komplexitet som leverantörsutveckling ofta innebär, du är van vid att odla och förvalta goda långsiktiga relationer och är en kommunikativ person som har lätt för att presentera nyttan i våra förslag. Du har ett konstruktivt, proaktivt synsätt när du ser över processer och rutiner och du har kompetensen som krävs för att lägga fram förslag på förbättringsåtgärder och driva dessa. Vi ser helst att du har god kännedom om fordonsindustrin och dess kvalitetskrav, men även närliggande områden kan vara av relevans. Vi ser fram emot att förstärka vårt inköp med denna nya roll och om du känner att detta låter som en spännande utmaning är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med rekryteringskonsult Christoffer Petrén. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Leverantörsutvecklare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Örkelljunga
Publiceringsdatum: 2018-05-13
Sök jobbet