Lagerpersonal till kund i Alvesta

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill jobba som engagerad lagermedarbetare hos vår kund i Alvesta! Arbetsuppgifterna består främst av packning och registrering av färdigmonterade varor innan de slutligen skickas ut till kund. Vi söker dig som är hjälpsam, trevlig och bidrar till ett positivt arbetsklkimat.

Din profil
Du som söker är pigg och trevlig och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har huvudet på skaft och är noggrann med det du gör. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Lagerpersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2018-05-13
Sök jobbet