Truckförare till emballering på växande industriföretag i Växjö

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en noggrann medarbetare som är van att jobba i högt tempo utan att tumma på kvalitén. Du kommer att jobba i emballaget på ett växande industriföretag beläget i Växjö. Dina arbetsuppgifter är att banda pallar, kontrollera aggregaten innan slutvaran körs ut till kund. Du kommer även plocka ihop komponenter som behövs vid installation av aggregaten hos kund. I arbetsuppgifterna ingår även truckkörning med ledstaplare. Arbetstiderna är 7-16 måndagar till fredagar och du kommer arbeta i ett gäng härliga kollegor i en ljus och fräsch miljö. Uppdraget löper på tillsvidare med uppstart så snart som möjligt.

Din profil
Vi söker en pigg och trevlig person med huvudet på skaft. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller vana av arbete på lager och industri. Du har behörighet för, och vana av, att köra ledstaplare. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-14
Sök jobbet