Human Resources & Talent Acquisition Partner – Gears of Leo

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Gears of Leo är ett modernt tech-företag som utvecklar smarta och funktionella lösningar till mobilcasinot och gametech-företaget LeoVegas. Gears of Leos kontor ligger i ljusa och fräscha lokaler mitt i centrala Växjö. Här arbetar man målmedvetet med att erbjuda den allra bästa arbetsplatsen och man gör detta genom en mix av roliga aktiviteter, fräscha lokaler med både VR, pingisbord, biljardbord och tv-spel. De erbjuder även bra anställningsvillkor, en innovativ och nytänkande företagskultur och en stark teamkänsla. I Växjö finns idag ett 30-tal medarbetare och man planerar att fortsätta växa. Kommande år står Gears of Leo inför stora häftiga utmaningar, uppdraget från LeoVegas är att ständigt ligga i framkant vad gäller högteknologiska lösningar och rekryteringsbehovet är därför stort.

Dina arbetsuppgifter
Gears of Leo söker en kreativ och nytänkande HR-profil som kan ta taktpinnen lokalt vad gäller att driva frågor inom Rekrytering, Employer Branding samt fungera som ett internt HR-stöd såväl mot kontoret som mot HR-managern som finns i Stockholm. Du kommer arbeta tvärfunktionellt med uppgifter inom Talent Acquisition-teamet samt HR-avdelningen.

Din profil
Vi söker dig som är brett kunnig inom HR-området. Du är en nätverkare ut i fingerspetsarna, du arbetar strukturerat och kreativt med att hitta nya och innovativa sätt att säkerställa att vi syns på rätt ställen, erbjuder attraktiva villkor, ser till så att vi har en lysande arbetsmiljö och kreativt lokaliserar våra framtida kollegor. Gears of Leo ser gärna att du har en examen med inriktning mot personal samt en god inblick i hur modern rekrytering fungerar. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Christoffer Petrén
Tjänst: Human Resources & Talent Acquisition Partner
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-15
Sök jobbet