Jobba helger som truckförare i sommar

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu dig som vill jobba helger i sommar, vecka 26-33. Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning och plock på kyllager, men även arbete på varmlager kan förekomma. Arbetstiderna är lördagar och söndagar mellan klockan 13-19 respektive 14-20. Upplärning kommer ske under våren och det finns stora chanser att kunna jobba helger även efter sommaren om man så önskar. Som person är du hjälpsam, pigg och trevlig och van vid att jobba i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av truckarbete på lager. Behörigheterna A1 samt B2 är ett krav dock är A1-4 och B1-4 meriterande. Att du studerar eller har ett annat jobb på minst 50% är ett krav. Specificera gärna i din ansökan vilka veckor du har möjlighet att jobba i sommar. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare terminal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Sommarjobb
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-15
Sök jobbet