Maskinkonstruktör till expansiva AriVislanda AB

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
AriVislanda AB Ari, med traditioner från 1918 och Vislanda Sågverksmaskiner från 1964 är från och med 1 januari 2002 ett företag, AriVislanda AB, med verksamhet i Vislanda och i Örnsköldsvik. Vi arbetar i en innovativ anda och med en genuin strävan efter ständig förbättring av våra produkter för att därigenom kunna bidra till att öka våra kunders lönsamhet. I praktiken innebär detta att vi kombinerar de bästa bitarna från våra produktprogram till nya sönderdelningsmaskiner och system. AriVislanda ingår i ARA Technology Group, en enhet inom Profuragruppen med bas i Göteborg. Sågverksleverantörerna inom ARA Technology Group är förutom AriVislanda även Renholmen och Almab.

Dina arbetsuppgifter
AriVislanda har under många år byggt upp en stark position på marknaden för sågverksmaskiner. Man tar ständigt nya marknadsandelar och de kommande åren går man in i en starkt expansiv fas där teknikutveckling och innovation kommer stå i fokus. AriVislanda skräddarsyr tekniska lösningar efter respektive kunds behov. Som konstruktör agerar du som projektmedlem i våra konstruktionsprojekt där du är delaktig i hela utvecklingsprocessen från detaljkonstruktion till kompletta maskiner. Du kommer att ha nära kontakt med vår produktion samt vara en länk till våra underleverantörer inom konstruktion. Det kommer att finnas möjlighet att utvecklas och i framtiden ta rollen som projektledare för små och stort konstruktionsprojekt. Om du stimuleras av att arbeta innovativt och samtidigt kunna nyttja beprövade metoder och ha stöd av motiverade och engagerade kollegor med hög teknisk kunskap inom området, då kommer du trivas hos AriVislanda!

Din profil
Vi vill gärna attrahera dig som har ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion och är intresserad av att göra en resa tillsammans med oss. Några tekniska områden man stöter på i vårt arbete är pneumatik, hydraulik, svetsade konstruktioner, statik och form- och lägesstruktur. Vi arbetar i SolidWorks men viktigast är erfarenhet i 3D-CAD. Placeringsort är Vislanda.


Kontaktpersoner: Christoffer Petrén, Mathilda Petersson Carlberg
Tjänst: Maskinkonstruktör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Publiceringsdatum: 2018-05-29
Sök jobbet