Innesäljare / Marknadsundersökare

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är engagerad och målinriktad och vill börja bygga en gedigen grund inom försäljning! Detta uppdrag går ut på att söka upp och kontakta nya kunder för att presentera företaget samt undersöka om det finns ett behov av företagets tjänster. Vid bekräftat intresse går du vidare med att kalkylera kundens behov för att sedan avgöra vad nästa steg är. Beroende på storleken av kundens affärspotential skickar du den antingen vidare till relevant avdelning inom företaget, eller tar du själv ansvar för att starta upp affären. Kontakten sker mestadels via mail men även telefon är aktuellt. Arbetstiderna är 8-17 vardagar och det är fast lön. Uppdraget förväntas starta omgående och till en början pågå under 6 månader. För rätt person är förlängning möjligt.

Din profil
Du är en person med mycket driv och lösningsfokus. Du gillar att förstå människor för att tillsammans komma fram till den bästa lösningen. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson
Tjänst: Innesäljare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-27
Sök jobbet