CNC-svarvare för direktrekrytering

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund söker nu en erfaren CNC-svarvare för arbete i befintliga maskiner, samt kommer du ges chansen att delta i installation och driftsättning av nya maskiner framåt. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom CNC svarv och dagligen arbetar med programmering och ställ. Viktigt är även att du är van vid kompensering samt arbetar kvalitetsmedvetet och noggrant. Programmeringsspråken som används är bland annat Fanuc, Siemens och Heidenhain. Företaget står inför en större maskininvestering av CNC-svarvar och produktionen ligger redan idag i framkant vad gäller högteknologiska lösningar inom skärande bearbetning och automation. Tjänsten är en rekrytering med anställning direkt hos kundföretaget, med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten löper på heltid och arbetstiderna är tvåskift men även andra skift kan förekomma. Har du ambitionerna, intresset och kunskapen så har kundföretaget produkterna, maskinerna och utvecklingsmöjligheterna du söker!

Din profil
Du som söker är en händig och driven person med öga för detaljer. Du har gedigen erfarenhet av bland annat verktygsbyte och programmering och kan ställa in maskinerna självständigt enligt ritning. Har du erfarenhet av robotprogrammering är detta meriterande. Du trivs med att jobba självständigt mot gemensamma mål. Som person är du hjälpsam, engagerad och prestigelös. I din roll har du chans att påverka effektiviteten i ditt arbete, utvecklas och arbeta vid olika typer av maskiner då personalen ibland roterar mellan maskinerna i fabriken. Vi ser därför att du som söker är flexibel och har viljan att ständigt förbättra produktivitet och utförande. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg
Tjänst: CNC-operatör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-06-03
Sök jobbet