Kyl- och värmepumpsmontörer till IV Produkt

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Nu har du chansen att bli en viktig del i laget hos ett av Växjös absolut trevligaste företag. IV Produkt ligger i framkant vad gäller ventilationsteknik med miljöfokus och man tar ständigt nya marknadsandelar såväl i Sverige som på exportsidan. I samarbete med IV Produkt söker vi därför flertalet händiga och kompetenta montörer till stationen för kyl-och värmepumpar. Eftersom IV Produkt har ett brett sortiment standardprodukter med kundanpassningar ser vi med fördel att du som söker är en erfaren montör från tillverkande industri. Har du erfarenhet av svetsning eller hårdlödning är det meriterande. Du arbetar på ett ständigt kvällsskift i en ljus och fräsch miljö på en avdelning där sammanhållning, ansvarskänsla och engagemang är ledord. Samspelet med dina kollegor är viktigt samtidigt som själva arbetsuppgifterna utförs självständigt med krav på noggrannhet och produktivitet. Tjänsterna löper på heltid och arbetstiderna är måndag till torsdag, 14:25-00:40.

Din profil
Vi söker händiga personer med erfarenhet som montör och ritningsläsning inom industri, vi ser också gärna att du har erfarenhet av VVS eller liknande områden. Förstärkningen av teamet är långsiktig varför vi ser att du som söker är ute efter en trygg och stabil tillsvidareanställning. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Kymontör IV
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-06-03
Sök jobbet