Medarbetare sökes till enklare långsiktigt packningsuppdrag i Strömsnäsbruk

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund förstärker nu sin produktion med en långsiktig tjänst. Du kommer arbeta med att packa artiklar vid en produktionslina och utöver dessa uppgifter krävs ett prestigelöst förhållningssätt där du är beredd att hugga in på olika typer av arbetsuppgifter som kan uppstå under en arbetsdag. Du ges chansen att arbeta i ett trevligt och välskött mindre företag där serviceanda och trivsel är viktiga inslag. Du arbetar dagtid men behöver också ha en viss flexibilitet emellanåt.

Din profil
Du som söker är ute efter en långsiktig anställning och ser fram emot möjligheten att arbeta i ett mindre företag. Arbetsuppgifterna innebär packning av varor vilket ställer krav på att du kan kombinera noggranhet med ett gott tempo. Stundtals förekommer även andra uppgifter så som städning av maskinpark eller enklare administration vilket innebär att du måste vara prestigelös och ha ett gott sinne för service och lagarbete. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Urval sker löpande och tillsättning är snarast. Välkommen med din ansökan.


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Packningspersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Markaryd
Publiceringsdatum: 2018-06-13
Sök jobbet