Administratör Deltid eller Heltid till Tomelilla

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Här är jobbet med möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad! Vi söker nu en administratör till vår trevliga kund i Tomelilla. Initialt finns här ett långsiktigt behov av en resurs på 50%, men om du vill arbeta heltid under sommaren är detta en möjlighet som kan erbjudas. Mot hösten kan man antingen satsa på att kombinera tjänsten med studier, alternativt kan tjänstgöringsgraden komma att justeras uppåt. Passar det dig bäst att arbeta förmiddagar eller eftermiddagar så kan detta diksuteras. Start sker snarast.

Din profil
Vi söker dig med en administrativ ådra, du håller en god struktur och är även duktig på att serva andra med underlag och material. En del av tjänsten innebär också att prata i telefon och på så vis ta emot ärenden från kunder, leverantörer och chaufförer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kommer också lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Urval sker löpande och tillsättning önskas snarast, välkommen med din ansökan redan idag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Tomelilla
Publiceringsdatum: 2018-06-10
Sök jobbet