Truckförare med ADR-utbildning

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu en engagerad och målinriktad truckförare. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, boka frakter och traditionellt lagerarbete. Arbetstiden är främst dagtid och uppdraget förväntas starta omgående och löper över sommaren.

Din profil
Vi söker dig som arbetar med struktur och noggrannhet och som drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du alert, engagerad och trivs med att arbeta självständigt. Du ska ha truckkort A 1-4 och B 1-4 samt ADR-utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av truckarbete på lager. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Anna Eriksson, Mathilda Petersson Carlberg
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-06-10
Sök jobbet