Industrivana medarbetare till Alstermo

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund i Alstermo kommer till hösten se en stor ökning inom sin produktion. Det gör att vi nu söker medarbetare inom olika kompetensområden, och kunden ser gärna att du har någon typ av industrivana. Uppstarten kommer vara i höst och uppdraget förväntas löpa långsiktigt med möjlig övergång till kunden.

Din profil
Vi söker dig som vill till ett tryggt företag med långsiktiga uppdrag. Du arbetar strukturerat och med ett stort mått noggrannhet. Har du maskinvana eller erfarenhet av truckkörning är detta meriterande, men stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Verkstadsarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Uppvidinge
Publiceringsdatum: 2018-06-17
Sök jobbet