Kundtjänstmedarbetare inom retur och reklamation

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu en driven kundtjänstmedarbetare inom retur och reklamation. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att hantera inkommande samtal samt sedan ha ägandeskap av kundens ärende från start till slutförande. Du hanterar all extern och intern kommunikation under handläggningstiden, vilket bland annat innefattar återkoppling till kunden. Då ärendena ska hanteras inom en tidsram är det viktigt att du trivs med att arbeta efter uppsatta mål.

Din profil
Vi söker dig som ständigt sätter god service högst på prioriteringslistan. Du har alltid kunden i fokus och ett professionellt bemötande. Du ska kunna hantera dialogen som uppstår vid returhantering, varpå vi gärna ser att du arbetat med någon form av returhantering innan. Då tjänsten innebär ägandeskap av kundens ärendeprocess ställs vikt vid din förmåga att ta ansvar. God datavana är önskvärt. Du har lägst gymnasieutbildning samt erfarenhet av service och kundbemötande i någon form sedan tidigare. Som person har du ett positivt förhållningssätt och trivs med kundkontakt i ditt dagliga arbete. Du är ambitiös och driven. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Anna Eriksson, Mathilda Petersson Carlberg
Tjänst: Kundsupport/kundtjänst
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-06-18
Sök jobbet