Extrajobb inom administration och kundservice

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vill du ha ett spännande och utvecklande jobb under din studietid? Då kanske ett extrajobb inom administration och kundservice är den perfekta möjligheten för dig! Ett jobb till dig som brinner för att i alla lägen hjälpa kunden. På ett professionellt och engagerat sätt hjälper du företagets kunder med administrativa uppgifter och tar emot inkommande ärenden. Detta extrajobb har upplärning september och du förväntas jobba under din studietid med cirka två pass i veckan. Det finns möjlighet att jobba både heldagar och halvdagar beroende vad som passar ditt schema bäst.

Din profil
Du som kommer trivas i den här positionen är engagerad och gillar nya utmaningar. Du uppskattar när det är mycket att göra och att tydligt ansvara för dina uppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har lägst gymnasieutbildning, god datavana och förmåga att enkelt sätta dig in i nya affärssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice och/eller administration i någon form. Då koncernsspråket är engelska behärskar du såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktpersoner: Jenny Samuelsson, Amanda Erlandsson
Tjänst: Advisor student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort:
Publiceringsdatum: 2018-07-08
Sök jobbet