Svetsare sökes till trevligt och kompetent team

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till ett av Tingsryds kommuns trevligaste industriföretag söker vi nu flera kompetenta svetsare. Vi hoppas attrahera dig som är intresserad av en tillsvidareanställning i ett bolag med trevliga och kompetenta kollegor som ser fram emot permanent förstärkning av svetsavdelningen.

Din profil
Vår kund är certifierad enligt 3834-2, detta innebär att du behöver klara av att avlägga ett giltigt svetsprov på plats för att få arbeta med vissa delar av produktionen. Vi ser därför att du som söker har en kompetensnivå som motsvarar dessa förväntningar. Du kan också vara aktuell för tjänsten om du har en begränsad erfarenhet av svetsning men kan väga upp det med ett bevisat driv, engagemang och intresse för yrkesrollen. Vi tillsätter här ett flertal tjänster under våren och ser fram emot en att ta del av just din ansökan! Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Svetsare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Tingsryd
Publiceringsdatum: 2018-07-01
Sök jobbet