Montörer, kymontörer och elmontörer sökes till i höst

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Söker du nya utmaningar som montör, kylmontör eller elmontör efter semestern? Nu har du chansen att bli en del av teamet på Växjös trevligaste industriföretag där du jobbar i en fräsch och ljus miljö tillsammans med ett stort gäng trevliga kollegor. Du jobbar ständigt kvällsskift med arbetstider 14.25-00.40 måndagar till torsdagar. Som montör är du en händig person som har tidigare erfarenhet av montering och ritningsläsning. Har du kunskap inom ellära och/eller kopplingsscheman söker vi även elmontörer där du som sista station i produktionen kopplar elen i produkterna. Vi söker också dig som har erfarenhet av montering och hårdlödning, gärna med utbildning inom vvs eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Din profil
Vi söker händiga personer med erfarenhet av montering och ritningsläsning inom industri, även dig som snickarlärling, vvs-lärling, med elutbildning eller liknande områden. Förstärkningen av teamet är långsiktig varför vi ser att du som söker är ute efter en trygg och stabil tillsvidareanställning. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-07-03
Sök jobbet