Extrajobb inom lager i sommar och höst

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba inom lager och produktion på ett IT-företag inne i Växjö. Arbetsuppgifterna kommer bestå av packning, orderplock, avemballering men även möjlighet till lättare installationer av datorer. Arbetstiderna är förlagda på dagtid i veckodagarna men vissa kvällar kan förekomma. Du som söker studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du vill fortsätta jobba extra under hösten.

Din profil
Du som söker är flexibel och gillar att jobba i lag. Som person är du driven, noggrann och trivs med att jobba i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Erfarenhet inom IT är meriterande dock inget krav. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Konfig extra sommar
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-07-05
Sök jobbet