Truckförare till lager i Växjö med uppstart i höst

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Till hösten söker vi dig som vill jobba som truckförare hos vår kund i Växjö. Arbetsuppgifterna består av truckkörning, orderplock och annat traditionellt lagerarbete kan förekomma. Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba mot mål självständigt och i grupp. Arbetstiderna är förlagda på dagtid med uppstart efter sommaren. Uppdraget löper på tillsvidare.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta noggrant och strukturerat. Som person är du också pigg och trevlig. Truckkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av truckarbete på lager. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-07-05
Sök jobbet