Administratör till Atea Logistics

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och strukturerad administratör till vår kund Atea Logistics i Växjö. Du har daglig kontakt med kunder och leverantörer via mail och telefon då dina främsta arbetsuppgifter är att uppdatera och validera avtal, svara på prisfrågor och uppdatering av register och tabellregelverk i affärssystemet. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer vara orderadministration och andra uppgifter gällande artikelregister. Uppdraget är initialt ett vikariat på 1 år, med chans till förlängning. Uppdraget löper på heltid med start i augusti.

Din profil
Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Du trivs med att jobba i team men är också självgående och van vid att ta egna initiativ. Du har stor social kompetens och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som på engelska. För dig som söker är kunden alltid i fokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du har lägst gymnasieutbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-07-08
Sök jobbet