Sommarjobba som truckförare/orderplockare

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera duktiga truckförare som vill jobba heltid i sommar hos våra kunder i logistikbranschen och kommer innebära arbete främst på dagtid, men även kvällar och helger förekommer. Upplärning kommer att ske succesivt under våren. Har du ett intresse av att fortsätta jobba extra efter sommaren är det meriterande. Arbetsuppgifterna består av lagerarbete med truck och orderplock. Effektiviteten mäts genom nyckeltalsuppfyllelse och gillar du att tävla mot dig själv är de ett ultimat sommarjobb. Struktur och noggrannhet är en förutsättning för att du ska lyckas.

Din profil
Du som söker har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 % exempelvis genom studier, det ska tydligt framgå i din ansökan vad denna är. Du ska kunna jobba heltid under sommaren, ange i din ansökan vilka veckor du är tillgänglig. Vi söker dig som har truckkort A1-4 samt B1-4 med god, dokumenterad körvana. Du har vana av orderplock och har jobbat mot tydliga mål tidigare. För att trivas i rollen uppskattar du ett högt arbetstempo, är effektiv och noggrann. Du ser alltid till teamets bästa och trivs som bäst i samarbete med andra. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner: Anna Eriksson, Jenny Samuelsson
Tjänst: Truckförare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Sommarjobb
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-05-08
Sök jobbet