Administratör till IT-företag

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu en administratör till vår kund i Växjö. Arbetsuppgifterna består främst av internservice till dina kollegor inom organisationen, kundupplägg, krediteringar och allmänna administrativa ärenden. Som administratör blir du en viktig lagspelare i ett positivt och framgångsrikt team där ditt arbete verkligen gör skillnad. Du som söker gillar att arbeta självständigt och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Uppdraget löper på heltid och förväntas starta i september och pågår fram till årsskiftet, men med chans till förlängning.

Din profil
Som person är du engagerad, noggrann och strukturerad. Du trivs med att ta ansvar och är lyhörd inför din omgivning. Du är ambitiös, har alltid kunden i fokus och ett professionellt bemötande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och du har som lägst gymnasieutbildning. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Anna Eriksson
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-07-26
Sök jobbet