Administratör till Atea Logistics

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och strukturerad administratör till vår kund Atea Logistics i Växjö. Du har daglig kontakt med kunder och leverantörer via mail och telefon då dina främsta arbetsuppgifter är att uppdatera och validera avtal, svara på prisfrågor och uppdatering av register och tabellregelverk i affärssystemet. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer vara orderadministration och andra uppgifter gällande artikelregister. Uppdraget är initialt ett vikariat på 1 år, med chans till förlängning. Uppdraget löper på heltid med start i augusti.

Din profil
Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Du trivs med att jobba i team men är också självgående och van vid att ta egna initiativ. Du har stor social kompetens och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som på engelska. För dig som söker är kunden alltid i fokus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du har lägst gymnasieutbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-08-02
Sök jobbet