Extrajobb inom internservice

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba extra inom internservice i Växjö i höst. Som internservicemedarbetare kommer du arbeta med bland annat frukost- och lunchservering, lägga matbeställningar och diskning samt städning. I tjänsten ingår även en del administration. Arbetstiderna är förlagda på dagtid på vardagarna.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du är i början av dina studier eller har minst ett år kvar på din utbildning. Du är serviceinriktad, initiativtagande och tycker om när det händer mycket. Vi ser gärna att du är flexibel och vid behov kan hoppa in med kort varsel. Som person är du driven och prestigelös. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Anna Eriksson
Tjänst: Köksbiträde
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-08-15
Sök jobbet