Kundservicemedarbetare

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund i Växjö utökar sin kundtjänst och vi söker nu dig som med stort engagemang och stor servicekänsla tar dig an en ny utamning. Arbetsuppgifterna består främst av att ta emot inkommande ärenden via mail och telefon och vara kundens första kontakt med företaget. I rollen ingår även administrativt arbete. Uppdragen löper på heltid och förväntas starta omgående. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden.

Din profil
Du som söker trivs i en miljö där det är full fart och mycket att göra. Din arbetsmoral är hög och du har inställningen att ingenting är omöjligt. Du har alltid kunden i fokus och ett proffessionellt bemötande. Du trivs med att ta ansvar och är lyhörd inför din omgivning. Arbetet ställer även krav på struktur och noggrannhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT och hanterar Office-paketet obehindrat. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson
Tjänst: Kundservicemedarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-08-07
Sök jobbet