Gruppledare till DB Schenker AB - Terminal

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Om företaget
DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Företaget har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker ingår i Deutsche Bahns AG:s transport- och logistikdivision.

Dina arbetsuppgifter
DB Schenker söker en Gruppledare till terminalen i Önnestad. Dina arbetsuppgifter kommer vara spännande, varierande och utmanande. Du kommer leda och fördela arbetet inom din arbetsgrupp samt se till att den dagliga driften fungerar enligt de arbetsmetoder och rutiner som gemensamt är uppsatta. Då tempot stundtals kan vara högt bör du kunna bibehålla ett lugnt och trevligt sätt av vara, även i stressiga situationer. Du kommer ha personalansvar för ca tio personer. En bra ledare vet vi att du är genom goda rekommendationer från föregående arbetsplatser då du innehaft en ledande tjänst tidigare i ditt yrekesliv. Ett drivande och utmanade sätt att vara eftersträvas då det är ditt ansvar att förmedla glädje och motivera dina medarbetare i sitt arbete att utvecklas och tillsammans kunna bidra till en god arbetsmiljö samt att förbättra befintliga processer. Arbetstiderna är måndag-fredag11:00-20:00. Truckkort är meriterande (inget krav). Körkort samt bil är ett krav.

Din profil
I denna rekrytering samarbetar vi med Inpeople Sverige AB. För mer information eller frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Henrik Fagerström på telefon 0736-23 54 00 Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Inpeoples hemsida ( www.inpeople.se ), dock senast 31 oktober 2018. Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Henrik Fagerström
Tjänst: Logistikchef
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Hässleholm
Publiceringsdatum: 2018-10-05
Sök jobbet