Jobba extra med fast schema? Vi söker nattpersonal!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Dina arbetsuppgifter
Intresserad av att ha ett långsiktigt extrajobb med fast schema? Är du samtidigt en person som utöver schemat ofta och gärna ställer upp vid behov av att täcka upp hastigt inkomna arbetspass? Då hoppas vi att detta kan vara upplägget för dig! I samarbete med vår kund sätter vi nu ihop ett helt nytt team om fyra engagerade studentmedarbetare som tillsammans ska fylla en nyckelposition för nattverksamhet. Den ordinarie terminalstyrkan består av ett 15-tal medarbetare. På nattskiftet finns ett behov av att varje natt fylla en lucka mellan ca kl. 23:00-04:00, söndag-fredag. Detta behov ska täckas gemensamt av detta nya team via ett planerat schema. Utöver dessa tider kommer det finnas ett kontinuerligt behov att täcka upp vid sjukfrånvaro, semester samt arbetstoppar. Vissa helgpass förekommer också.

Din profil
Du som söker har truckkort med behörighet A+B. Tidigare erfarenhet av terminalarbete är meriterande. För att kunna ingå i denna pool behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller eget företag. Om du studerar ser vi helst att du har minst ett år kvar på dina studier. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Truckförare student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Timanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-10-07
Sök jobbet