Industrimedarbetare på dagskift

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba på Växjös trevligaste industriföretag! Arbetsuppgifterna är främst attmontera fläktar enligt ritning. Du kommer jobba tillsammans med ett härligt gäng kollegor i en ljus och fräsch miljö. Uppdraget löper på heltid där arbetstiderna dagskift. Start så snart som möjligt.

Din profil
Du som söker är en pigg och trevlig person som trivs med att samarbeta med dina kollegor, du är noggrann och van att jobba i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Du som söker har industrivana eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Har du utbildning inom bygg, VVS eller liknande kan det vara dig vi söker. Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson
Tjänst: Produktionspersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-10-08
Sök jobbet