Administratör för omgående uppdrag

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu en kommunikativ och engagerad administratör. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera administrativa flöden, föra en dialog med olika avdelningar internt och på bästa möjliga sätt hjälpa och vägleda företagets kunder. Du kommer ansvara för administrativa processer och säkerställa ett fungerande flöde. Uppdraget löper på heltid med start omgående och pågår initialt till våren 2019 med chans till förlängning.

Din profil
Du som söker tar med stort engagemang dig an en ny utmaning. Du trivs med att ta ansvar och är van att arbeta i en självständig roll. Du är organiserad, noggrann och driven. Du förstår vikten av att sätta kunden i fokus och du har alltid ett professionellt förhållningssätt, internt och externt. Att du är en god lagspelare och lyhörd inför din omgivning ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har jobbat i en administrativ roll tidigare och vi ser gärna att du har ett intresse för IT. Du har lägst gymnasieutbildning och hanterar Officepaketet obehindrat. Du sätter dig enkelt in i nya affärssystem. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!


Kontaktpersoner: Anna Eriksson, Mathilda Petersson Carlberg
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-10-10
Sök jobbet