Administratör

Dina arbetsuppgifter
Är du en fena på administration och gillar att ha koll på läget? Då kan vi ha jobbet för dig! Till vår kund söker vi nu en strukturerad och serviceminded administratör med ett ordningssinne utöver det vanliga. Som administratör varierar dina arbetsuppgifter. Du arbetar med orderläggning, ärendehantering av inkommande mail och supportar säljarna i administrativa frågor. Tjänsten innefattar såväl kund- som leverantörskontakter och du har ett tätt samarbete med interna funktioner på företaget. Uppdraget löper på heltid med start enligt överenskommelse. För rätt person finns möjlighet till anställning hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som älskar ordning och reda. Du är effektiv i ditt arbetssätt samtidigt som du inte tullar på noggrannheten. Du jobbar serviceinriktat och hjälper till där det behövs. Du tycker om att arbeta i ett team där alla hjälps åt och du förstår verkligen vikten av ett väl fungerande samarbete. Du har därtill ett eget inre driv och kommer gärna med förslag om förbättringar. Vi ser gärna att du har jobbat i en administrativ och/eller serviceinriktad roll tidigare. Du har lägst gymnasieutbildning och hanterar Officepaketet obehindrat. Du har erfarenhet av affärssystem och sätter dig enkelt in i nya. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Anna Eriksson, 0470-747671
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-27
Sök jobbet