Kundtjänstmedarbetare

Dina arbetsuppgifter
Gillar du kundkontakter och att ge service i världsklass? Vi söker nu en synnerligen trevlig och engagerad kundtjänstmedarbetare till vår kund i Växjö. Du uppgift blir att ta emot inkommande ärenden från företagskunder både via telefon, mail och chatt. Du är kundens första kontakt med företaget. Uppdraget löper på heltid med start enligt överenskommelse. För rätt person finns möjlighet till anställning hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som älskar kundservice utöver det vanliga. Du trivs i en miljö där det är full fart och mycket att göra. Din arbetsmoral är hög och du har inställningen att ingenting är omöjligt. Du har alltid kunden i fokus och ett professionellt bemötande. Du trivs med att ta ansvar och är lyhörd inför din omgivning. Arbetet ställer även krav på struktur och noggrannhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice i någon form. Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT och hanterar Office-paketet obehindrat. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Anna Eriksson, 0470-747671
Tjänst: Kundtjänstmedarbetare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-27
Sök jobbet