Packare av livsmedel i Strömsnäsbruk

Dina arbetsuppgifter
Letar du efter ett långsiktigt heltidsjobb med härliga kollegor har du kommit rätt. Vi söker dig som vill jobba på ett mindre företag i Strömsnäsbruk, främst med packning av matvaror men som även gärna hjälper till i produktionen där det behövs. Arbetstiderna är förlagda på dagtid med start omgåendet.

Din profil
Du är prestigelös och trevlig och ser vad som behöver göras. Du trivs i en lugn miljö med ett härligt gäng kollegor. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Henrik Fagerström
Tjänst: Produktionspersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Markaryd
Publiceringsdatum: 2018-10-28
Sök jobbet