Vikarierande marknadskoordinator till IV Produkt

Dina arbetsuppgifter
Till IV Produkt söker vi nu en vikarierande marknadskoordinator. Uppdraget förväntas påbörja i februari 2019 och pågå fram till september 2020. Som marknadskoordinator kommer du att agera spindeln i nätet och marknadsföra företagets produkter både i Sverige och utomlands. Du kommer att koordinera sälj- och marknadsaktiviteter i form av kampanjer och mässor. Du marknadsför företaget genom många olika kanaler såsom web, press, e-post och trycksaker. Du har ofta intensiva kontakter både internt och med externa leverantörer vilket kräver kompetens i både marknadsföring och kommunikation. För att nå framgång som marknadskoordinator måste du kunna klara det samordningsarbete som är en förutsättning för att kampanjer och andra marknadsaktiviteter lyckas. Exempel på arbetsuppgifter är att leda IV Produkts arbete med att planera och genomföra mässor, samordna och driva kampanjer, hålla kontinuerlig kontakt med säljkontor, återförsäljare och partners, sköta annonsering, pressreleaser och referens-case, arrangera bl.a. kund- och säljträffar samt utföra marknadsundersökningar.

Din profil
Du som söker har relevant utbildning inom marknadsföring. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att koordinera mässor, sälj- och marknadsaktiviteter. Då företaget marknadsförs internationellt ser vi att du behärskar engelska väl i tal och skrift. Som person är du drivande och självgående då du snabbt ska kunna sätta in dig i arbetsuppgifter och driva projekt självständigt. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Du kan hantera stress, då det periodvis kan bli mycket att göra. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
IV Produkt utvecklar, tillverkar och säljer miljö- och energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Med huvudkontor och produktion i Växjö sysselsätter de 360 personer och omsätter ca 900 Mkr. Företaget är privatägt, vilket borgar för långsiktighet och engagemang.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Josefin Gustavsson, 0470-747670
Tjänst: Marknadskoordinator
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-12
Sök jobbet