Händiga montörer till industriföretag i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Vill du ta chansen att bli en viktig del i teamet hos ett av Växjös absolut trevligaste industriföretag? Nu söker vi dig som har erfarenhet av montering inom tillverkande industri. Företaget arbetar inom ventilation och tillverkar standardiserade och kundanpassade fläktar, värme- och kylaggregat. Till tjänsten söker vi framförallt dig som vill jobba heltid på ständigt kvällsskift måndagar till torsdagar men är du en morgonmänniska och hellre jobbar dagtid kan det också finnas plats för dig på förmiddagsskift. Du som söker är en händig och kompetent montör. Du trivs med att utföra dina arbetsuppgifter självständigt på ett noggrant och effektivt sätt och du är en prestigelös medarbetare som gärna hjälper till där det behövs. Vi erbjuder arbete i en strukturerad, ljus och fräsch miljö. På avdelningen kommer du tillhöra ett härligt team med flertalet kollegor där sammanhållning och trivsel är viktiga byggstenar, liksom samarbete, ansvarskänsla och engagemang. Förstärkningen av teamet är långsiktig och därför ser vi att du som söker är ute efter en trygg och stabil tillsvidareanställning.

Din profil
Vi söker händiga personer med erfarenhet av montering och ritningsläsning inom industri, även dig som snickarlärling, vvs-lärling, med elutbildning eller liknande områden. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Montör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-18
Sök jobbet