Vill du jobba extra inom internservice?

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill arbeta extra inom servicefunktionen hos vår kund i Växjö. Som servicemedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat av frukost- och lunchservering. I rollen som servicemedarbetare ingår också att lägga matbeställningar, diskning och städning. I tjänsten ingår även en del administration.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som gärna hoppar in vid behov. Du är serviceminded, social och tycker om när det händer mycket. Du tar gärna egna initiativ och ser vad som behöver göras. Prestigelöshet och flexibilitet kännetecknar dig som söker denna tjänst. Vi ser gärna att du är i början av dina studier eller har minst ett år kvar på din utbildning. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Anna Eriksson, 0470-747671
Tjänst: Internservice
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-18
Sök jobbet