Extrajobb kväll + helg

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb som truckförare på terminal i Växjö. Arbetstiderna är förlagda på eftermiddagar under veckans alla dagar. Vi söker dig som har möjlighet att jobba ca 3 pass per vecka. Arbetsuppgifterna är traditionellt terminalarbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av det sedan tidigare.

Din profil
Du som söker har truckkort och en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, så som annat jobb eller studier. Vi söker dig som är en pigg och trevlig person, du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-740080
Tjänst: Truckförare terminal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-21
Sök jobbet