Terminaljobb heltid natt

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba natt på terminal hos vår kund i Växjö. Arbetstiderna är 21.00-06.00 och du går på ett rullande schema. Uppdraget startar omgående och löper på heltid.

Din profil
Du som söker har truckkort med behörighet A+B. Tidigare erfarenhet av terminalarbete är meriterande. Du är en trevlig och flexibel person som trivs med att jobba i ett högt tempo och hjälpa till där det behövs. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Tjänst: Truckförare terminal
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Timanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-22
Sök jobbet