Utvecklare C++ till företag i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu en nyexaminerad C++-utvecklare. Du arbetar på uppdrag hos vår kund i Växjö och arbetet sker främst projektbaserat. De projekt som bedrivs kan vara allt ifrån embedded-utveckling till PC-applikationer och webb. Detta är tjänsten för dig som vill växa som utvecklare och verkligen göra skillnad! Uppdraget startar omgående och är långsiktigt.

Din profil
Du som söker har någon typ av utbildning inom utveckling/programmering på högskolenivå alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för C++ utveckling och trivs med att ta ansvar. Du talar och skriver obehindrat både svenska och engelska samt har god förmåga att samarbeta med andra. Vår kund söker dig som är i början av din karriär och ser detta som en långsiktig utmaning! Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Systemutvecklare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-25
Sök jobbet