.Net-utvecklare till företag i Växjö

Dina arbetsuppgifter
För arbete hos vår kund i Växjö söker vi nu en nyeaxaminerad .Net-utvecklare. Du kommer att arbeta med utveckling inom C#, .Net samt till viss del förvaltning av befintliga system. Du arbetar såväl självständigt som i team. Uppdraget är tänkt att starta omgående och det är långsiktigt.

Din profil
Du som söker har någon typ av eftergymnasial utbildning inom .Net med fokus mot programmeringsspråket C#, alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Kunden har kravet att du både talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Du samarbetar väl med andra och trivs i teambaserat arbete. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Systemutvecklare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-25
Sök jobbet