Vi söker en noggrann administratör till Atea Logistics

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu en administratör till Atea Logistics i Växjö. Dina främsta arbetsuppgifter är att validera ordrar genom att kontrollera att de är korrekt inlagda samt skapa jobbordrar till andra interna avdelningar. I tjänsten ingår även övriga administrativa arbetsuppgifter. Uppdraget löper på heltid och förväntas starta så snart som möjligt och pågår fram till september 2019.

Din profil
Du som söker har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och du trivs med att arbeta i en omgivning där det finns mycket att göra. Du har ett öga för detaljer och du gillar att arbeta effektivt utan att minska på kvalitén. Som person är du social, ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Vi ser gärna att du har tidigare administrativ vana. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Ateakoncernen, med verksamheter i Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Atea Logistics AB, koncernens logistikföretag med huvudkontor i Växjö, har en omsättning ca 5 miljarder svenska kronor och är ca 200 anställda. För mer information se www.atea.com.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Anna Eriksson, 0470-747671
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-25
Sök jobbet