Arbetsledare till JKS Golv

Dina arbetsuppgifter
Är du en engagerad och passionerad lagspelare med intresse för ledarskap? I samarbete med Inpeople söker nu JKS Golv i Växjö en arbetsledare utöver det vanliga! Hos oss på JKS finns ett sextiotal plattsättare och golvläggare som varje dag utför högkvalitativa arbeten ute hos våra kunder. Våra projekt handlar främst om nybyggnation och renoveringar där våra team fyller en viktig roll i våra kunders projektplanering. I din roll som arbetsledare säkerställer du att vår produktion löper smidigt enligt plan från start till mål. Du ansvarar för allt från logistik och materialplanering till resursplanering och kundkommunikation. Du följer upp utförda arbeten och säkerställer att JKS är ett kvalitetsbegrepp. På ett naturligt sätt coachar och inspirerar du våra team och är duktig på att instruera, berömma och se till alla medarbetares bästa. Tjänsten är en rekrytering till JKS och du utgår från Växjö. Tillträde sker enligt överenskommelse, men så snart som möjligt.

Din profil
Vill du ha ett jobb där ditt arbete verkligen gör skillnad? Den här rollen passar dig som trivs med att coacha och inspirera dina medarbetare, du stormtrivs i projektledarrollen, vill vara med att påverka och bygga goda relationer. Då du till stor del arbetar ute hos kund är du en ambassadör för vår verksamhet gentemot såväl byggherrar som slutkunder, men även gentemot alla våra fantastiska kollegor ute på byggena. Vi tror att du som söker har en ledarskapsprofil som innehåller ett coachande och uppmuntrande förhållningssätt. Du är en kommunikativ person som visar vägen och är beredd på att ställa upp för ditt team i alla situationer. Kanske har du en idrottsbakgrund, där komponenter som lagspel och sammanhållning är viktiga delar. Som person är du en drivande och effektiv problemlösare som i alla lägen tänker på kvalitén. Du är van vid att ta beslut och genomföra dem. Skulle du därtill ha arbetat i projektform eller som projektledare är det klart meriterande. Branschvana är ett extra plus, men inte ett krav. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2018-12-23. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
JKS Golv startades i Växjö 1997 och omsätter idag drygt 120 Mkr om året. JKS arbetar med alla typer av golv och väggentreprenader. Bland kunderna finns byggentreprenörer, bostadsföretag, försäkringsbolag, landsting och kommun. JKS Golv är av de ledande aktörerna på marknaden och har en av Sveriges största butiker.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Amanda Erlandsson, 0470-747674
Christoffer Petrén, 0470-747675
Tjänst: Andre förman - produktionspersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2018-11-27
Sök jobbet