Projektledare inom ventilation

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare hos MasterVentilation kommer du att driva installationsprojekt från planeringsstadiet till överlämnande. Du kommer ha det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget och resultat och kommer ha en tät kommunikation med kunder, medarbetare och leverantörer. Du driver projekten från planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att etablera och utveckla affärsrelationer med leverantörer och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Som Projektledare hos MasterVentilation ges du stor frihet att själv disponera din tid. Efter eget huvud fördelar du din arbetsdag mellan att vara ute på fältet i projekten varvat med tid inne på kontoret. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att; • Ansvara för kalkyl, tidplan, ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation vid utförande av projekt • Leda och engagera medarbetare • Ta fram offerter till kund • Arbeta med inköp, resursplanering, och kvalitets- och arbetsmiljöarbete • Etablera, utveckla och bevara kundrelationer Utbildning Relevant Yrkesutbildning eller förvärvad kunskap genom arbete.

Din profil
Vi söker dig som arbetat några år som Projektledare eller med liknande arbetsuppgifter -. Du bör ha god förhandlingsvana och vara tekniskt kunnig. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift, har god datorvana och det är meriterande om du har kunskaper inom AutoCad. Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, är kreativ och lösningsorienterad och kommer till din rätta i en övergripande roll med helhetsansvar. Du trivs i mötet med andra människor och sätter kunden i fokus. Din kommunikationsstil är rak och tydlig och du uppskattar stor frihet i ditt arbete. Körkort och bil är ett krav. Möjligheter Hos MasterVentilation blir du en del av en trevlig och stabil verksamhet som präglas av en miljö med korta beslutsvägar, lojala medarbetare och med möjlighet till stor inverkan på den egna arbetssituationen.

Om företaget
Hos MasterVentilation blir du en del av en trevlig och stabil verksamhet som präglas av en miljö med korta beslutsvägar, lojala medarbetare och med möjlighet till stor inverkan på den egna arbetssituationen. Masterventilation AB grundades 1988 och är uppdelat i tre bolag. För närvarande är det ca 20 personer som arbetar i Mastervent, åtta stycken i Masterplåt och tre stycken i Masterentreprenad. Huvudområde är luftbehandlingsinstallationer för såväl general- som totalentreprenader, här projekteras, installeras och injusteras. Underhåll och service på anläggningen förekommer också. Masterventialtions produkt/tjänst skall vara av hög kvalitet och levereras på avtalad tid. Företagets lokaler ligger idag på Ängamöllans industriområde i Kristianstad. Kunder finns huvudsakligen i Skåne län. Inom företaget finns personal för att utföra hela entreprenaden, från projektering till injustering. Här finns även en plåtverkstad där man tillverkar kanaldetaljer. Egna resurser gör att Masterventilation lättare kan planera verksamheten och hålla överenskomna tider. Tjänsten är en tillsvidareanställning. I denna rekrytering samarbetar vi med Inpeople. Vid frågor och funderingar vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Golrup, 044-249092. Sista ansökningsdag är 20 december 2018. Sök tjänsten på www.inpeople.se Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Daniel Golrup, 044-249092
Tjänst: Byggledare
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Kristianstad
Publiceringsdatum: 2018-11-29
Sök jobbet