Extrajobb inom produktion i Kristianstad

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Kristianstad söker vi produktionspersonal till plock och packning av varor på lager. Du som söker är pigg, trevlig och nogrann men också van att jobba i ett högt tempo. Det är ett flexibelt extrajobb för dig som vill kombinera jobb med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Produktionen är igång dygnet runt och arbetspassen är mellan klockan 06-14, 14-22 eller 22-06. Ange gärna i din ansökan vilken eller vilka tider du kan jobba. Start omgående.

Din profil
Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Om du studerar ser vi gärna att du har minst ett år kvar på dina studier eftersom det här är ett långsiktigt extrajobb. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara meriterande. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Niklas Jullesson
Tjänst: Produktionspersonal student
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Kristianstad
Publiceringsdatum: 2018-12-05
Sök jobbet