Extrajobb som köksbiträde!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill arbeta extra som köksbiträde hos vår kund i Växjö! Som köksbiträde består dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat av frukost- och lunchservering. I rollen som köksbiträde ser du tillsammans med dina kollegor till att alla i restaurangen mår bra, har mat på tallriken och att det är rent och snyggt. Viss del av administration och städning ingår.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som gärna hoppar in vid behov. Du är serviceminded, social och tycker om när det händer mycket. Du tar gärna egna initiativ och ser vad som behöver göras. Prestigelöshet och flexibilitet kännetecknar dig som söker denna tjänst. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Köksbiträde
Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-01-03
Sök jobbet