Administratör med teamledaransvar, Atea Logistics

Dina arbetsuppgifter
Till Atea Logistics Claimavdelning söker vi nu en noggrann och ansvarstagande administratör med intresse för utveckling och ledarskap. Som administratör blir du en del av ett team på tre personer där du leder det dagliga arbetet och driver förbättringsarbetet i gruppen. Du är en del i teamets dagliga arbete där du hanterar fordringar gentemot Ateas leverantörer. Du har en aktiv dialog med Ateas produkt- och inköpsfunktioner och ansvarar för avstämningar vid månadsbokslut. Samtidigt ingår det i din roll att skapa rutiner och utveckla processer framåt. Tjänsten löper på heltid och är en direktrekrytering till Atea Logistics. Tillträde sker enligt överenskommelse, men så snart som möjligt. För rätt person finns goda möjligheter till personlig utveckling inom Atea Logistics.

Din profil
Vi söker dig som drivs av att hitta nya lösningar. Du tycker om att ta ansvar och har ett positivt förhållningssätt. Du trivs i en affärsdriven och positiv företagskultur och gillar att jobba mot uppställda mål. Du har ett organiserat arbetssätt och gillar att jobba med siffror. Du har inget emot rutinarbete, trivs i en transaktionsintensiv vardag och ser i alla lägen till teamets bästa. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har jobbat administrativt tidigare, gärna med inriktning mot ekonomi. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. Du sätter dig snabbt in i olika system och har god erfarenhet av Office-paketet, främst Excel. Du har även lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2019-02-01. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Ateakoncernen, med verksamheter i Norden och Baltikum, har cirka 6900 medarbetare och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på drygt 32 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börs. För mer information se www.atea.com. Atea Logistics AB är koncernens distributör och expert på it-logistik. Atea Logistics AB har en omsättning på cirka 4,8 miljarder svenska kronor och är 200 anställda. Atea satsar för framtiden och flyttar till våren in i ett nytt toppmodernt kontor och it-logistikcenter.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktpersoner: Josefin Gustavsson, 0470-747670
Mathilda Petersson Carlberg, 0470-747672
Tjänst: Administratör
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-01-08
Sök jobbet