Produktionsuppdrag

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Växjö söker vi nu medarbetare som vill jobba inom produktion och lager. Uppgifterna varierar men består främst av avemballering, packning och installation. Uppdraget kommer löpa på heltid med uppstart snarast. Arbetstiderna är främst dagtid men kvällar och helger kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som är driven och kan jobba i ett högt tempo men samtidigt håller hög kvalité i ditt arbete. Du är noggrann och flexibel vad det gäller arbetsuppgifter. Intresse för IT och teknik ser vi som meriterande. Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 250 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!


Kontaktperson: Jenny Samuelsson, 0470 747673
Tjänst: Produktionspersonal
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Ort: Växjö
Publiceringsdatum: 2019-01-17
Sök jobbet